luxe-caravans

LUXE STACARAVANS

Als u op zoek bent naar een luxe stacaravan, zit u Wolfs Caravans goed. Het onderscheid tussen een luxe stacaravan en een deluxe chalet is steeds vager geworden. Onze stacaravans zijn standaard voorzien van de meest luxe voorzieningen, waardoor ze aanvoelen als een tweede thuis. Wolfs Caravans biedt het grootste assortiment chalets en stacaravans in Europa. Wij kunnen u voorzien van luxe stacaravans van verschillende topmerken, waaronder gerenommeerde merken zoals Willerby, Carnaby, ABI, Atlas en nog veel meer. De stacaravans van Wolfs Caravans zijn vakantieaccommodaties waarmee u zorgeloos kunt genieten van uw vrije tijd.

BEKIJK HIERONDER EEN GREEP UIT ONS LUXE STA CARAVAN ASSORTIMENT

Willerby Aspen T-model

Willerby Aspen T-model

Beautiful Willerby Aspen T model, with tiled roof, double glazing, central heating, fridge/freezer, and 2 bedrooms

Victory Sandford

Victory Sandford

An immediate wow factor combined with long-lasting appeal are the key features of this 2012 Victory Sandford 

Willerby Vogue 2010

Willerby Vogue 2010

Very luxurious spacious Willerby the Vogue with plastic exterior cladding, tiled roof, double glazing, 2 bedrooms, central heating, 2 bathrooms, 1 with bath.

Swift Fishing Boat 2016

Swift Fishing Boat 2016

Very nice Swift Fishing Boat from 2016 with double glazing, central heating, tiled roof and 3 bedrooms

Swift Bordeaux 3 slaapkamers

Very nice Swift Bordeaux from 2014 with double glazing, central heating, tiled roof and 3 bedrooms

ABI Milano 2015

ABI Milano 2015

ABI Milano 2015 is a beautiful holiday home with plastic cladding, central heating, double glazing, a tiled roof and packed with modern features and high quality furnishings and accessories that are often not standard in most chalets.Het kopen van een luxe stacaravan

Bent u op zoek naar een stacaravan die hetzelfde luxe niveau biedt als uw huis? Hier vindt u waarschijnlijk uw nieuwe luxe stacaravan! Ons aanbod wordt dagelijks bijgewerkt, zodat u altijd kunt kiezen tussen een gloednieuwe stacaravan of een tweedehands stacaravan die bij uw voorkeuren past. We houden continu de nieuwste ontwikkelingen in de markt in de gaten. Stacaravans worden elk jaar luxueuzer en rijker aan voorzieningen, en wij stellen consequent de meest luxe stacaravans samen tegen de meest gunstige prijzen.

Luxe Stacaravans

Ervaar de luxe van stacaravans

Sluit u aan bij de familie Braam en geniet van de luxe van chalet van Wolfs Caravans:

"Prima ervaring met Fa Wolfs.

Goed geholpen met het vinden van een kavels voor de gekochte caravan. Het plaatsen ging perfect, paar kleine dingen die vervangen moesten worden is allemaal top uitgevoerd. Zeker aan te raden hier een caravan te kopen !"

- Familie Braam

Luxe Stacaravans te Koop

Wolfs Caravans heeft jarenlange ervaring in de markt en uitstekende relaties met onze leveranciers. Wanneer u een luxe stacaravan bij Wolfs Caravans koopt, wordt kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid gegarandeerd. We verbeteren en passen voortdurend onze keuze van materialen en kleurenschema's aan. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe luxe stacaravan of een mooie occasion, Wolfs Caravans kan aan al uw wensen voldoen. Standaard beschikken onze luxe stacaravanmodellen over dubbel glas, kunststof kozijnen, centrale verwarming en een luxe keuken met bijvoorbeeld een afwasmachine of heteluchtoven. De details en kleuren keren in alle kamers terug. U kunt uw luxe stacaravans ook uitbreiden met verschillende opties. Denk bijvoorbeeld aan een airconditioning. Dit is slechts een greep uit de vele voorzieningen die de verschillende modellen van onze stacaravans u kunnen bieden. 

Luxe Stacaravan Kopen

Dankzij het gebruik van topkwaliteit materialen, degelijke constructies en een breed scala aan opties wordt het onderscheid tussen een luxe stacaravan en een chalet steeds kleiner. Om van het buitenleven te genieten, hoeft u tegenwoordig geen concessies te doen aan comfort. Een vakantiestacaravan van Wolfs Caravans is eenvoudigweg uw tweede huis, maar dan op uw favoriete vakantiebestemming. Wij informeren u graag over alle voordelen van elk merk, de indelingsmogelijkheden en de opties van elk model. Laat u verrassen door wat een luxe stacaravan van Wolfs Caravans voor u te bieden heeft en neem contact met ons op voor meer informatie, bekijk ons aanbod online of bezoek een van onze vestigingen. Als u nog niet zeker weet wat u zoekt, kunt u ook naar onze locatie in Zelhem komen, met meer dan 15.000 m2 aan showroomruimte waar u inspiratie kunt opdoen. We bieden u ook de mogelijkheid om een luxe gebruikte stacaravan aan te schaffen.

Bekijk hier het hele assortiment van zowel nieuwe als occassion sta caravans