Jaarplaatsen-oud

Naast dat wij druk zijn met Wolfs Caravans exploiteren wij als familie Wolfs ook een camping in Hengelo (gld), Camping Kom-Es-An. Zoekt u nog een fijne jaarplaats voor uw stacaravan/ chalet? Bekijk de mogelijkheden op onze camping.

Camping Kom-Es-An is een gezellige gezinscamping waar moderne faciliteiten samen gaan met het vertrouwde gevoel van kamperen. U komt beslist tot rust in de prachtige omgeving van de Achterhoek en zeker ook de ongehaaste mentaliteit van deze streek zal u bevallen. Naast een groot gedeelte jaarplaatsen zijn er ook 4 toeristische kampeervelden, verhuur-stacaravans en trekkershutten. Voornamelijk in de schoolvakanties geeft deze groep gasten een heerlijke vakantiesfeer op de camping.

Er is een grote variatie aan jaarplaatsen op Camping Kom-Es-An. Zo kunt u kiezen voor een rustige, schaduwrijke plaats of juist een heerlijke plaats met veel zon op een ruim veld. De grootte van de plaatsen varieert van 150 m2 tot 250 m2, maar de meeste plaatsen zijn toch wel minimaal 200m2. Alle jaarplaatsen beschikken over een aansluiting op water, riool en elektra (16 Ampere). Een aansluiting op het vaste gasnet behoort ook tot de mogelijkheden.

De camping biedt vele faciliteiten, zoals wifi, een horecagelegenheid (eetcafé, snackbar en terras), receptie met informatie over de camping en omgeving, een kleine campingwinkel, wasserette, openlucht zwembad met apart peuterbad, modern sanitairgebouw, diverse speeltuinen en een activiteitenprogramma in de mei- en zomervakantie.

Het tarief voor een jaarplaats is gemiddeld € 1878,50 (excl. verbruik). Dit is als volgt opgebouwd:

  • Jaarplaats 200 m2 € 1715,00
  • Toeristenbelasting € 93,50
  • Milieuheffing € 50,00
  • Vastrecht gasaansluiting € 20,00

Verbruik nuts:

  • Elektra € 0,40 per KW
  • Water € 2,35 per m3 (eerste 10m3 is inbegrepen bij de jaarplaats)
  • Gas € 3,75 per m3

Het is alleen toegestaan om recreatief gebruik te maken van de jaarplaats. Camping Kom-Es-An is geopend vanaf 1 april tot 31 oktober.Het is toegestaan om buiten deze openingsmaanden incidenteel recreatief gebruik te maken van de jaarplaats. Permanente bewoning en het gebruik als hoofdverblijfplaats zijn niet toegestaan.

Bekijk de camping website op www.kom-es-an.nl